La Unió Esportiva l’Espluga competirà enguany a futbol sala. Ho farà amb l’equip cadet que passarà a jugar a partir d’ara sobre la pista del Pavelló Municipal de l’Espluga. Ho ha explicat aquest dissabte el president del club, Jordi Bota, en declaracions al nou programa d’esports de l’EFMR, La Conca en joc.

Bota ha manifestat durant l’entrevista que el cadet de l’escola s’ha reformulat per manca de jugadors, d’aquesta manera els nens deixen el futbol camp i jugaran aquesta temporada a futbol sala. Aquest fet ja va succeir dos anys enrere quan el juvenil, també per falta d’efectius, va decidir formar un equip de futbol sala amb els jugadors que quedaven. Pel que fa a l’experiència, Bota ha comentat: “Tenim l’experiència de fa dos anys, és diferent del que hem treballat fins ara, però són nois que tenen moltes ganes”.

ÀUDIO: Bota parla de l’experiència al futbol sala.

Una temporada amb menys equips

A més a més, el president ha tractat temes relacionats amb l’escola i el club, recalcant el baix nombre d’equips que enguany té l’escola, només infantil i juvenil. Sobre el tema Jordi Bota ha comentat que “hem decidit no tenir tants equips però tenir menys equips amb més gent”. No obstant això, el club no es mostra preocupat pel baix nombre d’equips: “Creiem que aniran pujant, a mesura que vagin pujant jugadors anirem fent equips, els nois que fan futbol sala l’any que ve tornaran al futbol camp”.

ÀUDIO: Jordi Bota parla de la decisió de no tenir tants equips.

ÀUDIO: Jordi Bota no es mostra preocupat per la manca d’equips.

Jordi Bota, sobre l’amateur: “Podem estar a dalt”

Amb aquestes paraules, l’actual president del club s’ha dirigit als oients de l’EFMR quan ha estat preguntat pel que esperava de l’amateur aquesta temporada. Segons ell, l’objectiu és el de millorar la temporada passada, la qual va ser dolenta, i que “si l’equip està unit, l’entrenador manté el bloc compacte, jo crec que podem estar a dalt”. Per ara, l’equip està complint amb les expectatives del president i és que en tres jornades ha sumat dues victòries i una derrota. Després de guanyar aquest cap de setmana al Creixell per 1 a 3, l’Espluga se situa a la 6a posició de la classificació de Quarta Catalana.

ÀUDIO: Jordi Bota comenta els objectius de l’amateur.

Extraescolars de futbol sala a càrrec de la U.E. Espluga

La Unió Esportiva ha publicat a les xarxes socials que es farà càrrec de les extraescolars de futbol sala del Col·legi Martí Poch i del col·legi Vedruna Mare de Déu del Carme, una experiència que segons el club “els omple d’orgull i alegria”.

ÀUDIO: RECUPERA L’ENTREVISTA SENCERA A JORDI BOTA