La tercera edició de Poblet, natura i art s’ha celebrat aquest dissabte per diferents indrets de les Muntanyes de Prades, especialment a la Vall del Titllar, amb la participació de 111 persones inscrites.

Aquesta experiència, organitzada per l’Associació Natura i Art, ha combinat art contemporani temporal amb la natura i el senderisme. Un acte que, gràcies al projecte artístics que s’hi exposen, convida a la reflexió sobre aspectes relacionats amb la preservació i revalorització del territori, del paisatge i del medi natural en si, i també en la crisi climàtica i mediambiental que estem vivint des de fa dècades.

Els artistes que han format part d’aquesta edició han estat: Eloïsa Valero i Thais Salvat, del projecte tarragoní L’Artista va a l’Escola, l’escultor Rufino Mesa i el montblanquí Jordi Martorell. A més a més, els artistes, Pau López amb una performance i Meritxell Cucurella-Jorba amb la seva poesia, han amenitzat l’experiència.

Natura i Art és un projecte, organitzat per l’Associació amb el mateix nom, que neix a Vimbodí i Poblet l’any 2011, celebrant dues edicions a la Conca. Posteriorment es va traslladar a Horta de Sant Joan, on s’han celebrat quatre edicions al Parc Natural dels Ports.