El primer, i únic, equip femení de la Unió Esportiva Espluga ha acabat la pretemporada aquest mateix cap de setmana davant de l’Alcover, un nou conjunt de la Lliga F7 Femení Tarragona. Així doncs, el pròxim diumenge 13 d’octubre iniciarà la lliga al camp del Mas Pellicer.

L’equip, confeccionat per onze jugadores, té nou entrenador, en aquest cas Toni Aguilà és qui ha agafat l’estela de Jordi Sanahuja, entrenador que ha estat vuit anys al capdavant del projecte espluguí.

D’aquesta manera, amb canvi i nova cara a la banqueta, la Unió buscarà millorar la setena plaça aconseguida la temporada passada, en una lliga, la F7 Femení Tarragona, que compta amb un total de setze equips.

Per contextualitzar el moment actual, l’equip ha disputat durant aquesta pretemporada un total de tres partits, els dos primers van acabar amb derrota als camps de la Floresta i de l’Alcover. No ha estat fins al darrer, disputat aquest cap de setmana al Camp Municipal del Riu Sec, que les espluguines han aconseguit la primera victòria. No obstant això, les jugadores, el cos tècnic i la junta directiva confia en què la temporada comenci sumant de 3 en 3.

Equip referent a la província

El president de la Unió Esportiva l’Espluga, Jordi Bota, en directe pels micròfons de l’EFMR.cat, ha assegurat que l’equip “és referent a Tarragona i això no es fa d’un dia per l’altre, s’han fet un nom”. A més a més, Bota ha parlat de la dificultat de trobar jugadores per jugar a l’equip per culpa de la distància: “El problema que tenim nosaltres és la distància de Tarragona, a Tarragona quan algú plega d’un club se’n va en un altre de la mateixa ciutat”.

ÀUDIO: Jordi Bota, president de la U.E. Espluga parla sobre el femení.