Des de l’1 de gener fins al 30 de setembre de 2019, a la demarcació de tarragona han perdut la vida 33 persones en accidents de transit. Aquesta xifra suposa una reducció del 15% respecte les víctimes mortals en el mateix període de l’any passat, quan van ser 39 les persones que van morir a les carreteres tarragonines.

A Catalunya 133 persones han mort en 126 accidents mortals a les carreteres catalanes. El nombre de víctimes mortals representa una reducció del 13,6% respecte el mateix període de l’any passat.

Del conjunt de dades recollides pel Servei Català de Trànsit, destaca la lleugera baixada del nombre de víctimes mortals comparat amb el mateix període de l’any passat. En canvi, les xifres d’accidents mortals són gairebé iguals a les del 2018. Un 60% dels morts es produeix en cap de setmana o festiu. I si analitzem la franja d’edat, continua cridant l’atenció el gran nombre de víctimes mortals més grans de 65 anys.

Mor un veí de Vilanova de Prades en un accident a l’N-240 a Vimbodí

A la Conca de Barberà des de l’1 de gener fins al 30 de setembre de 2019 hi hagut un accident de trànsit mortal. Un home de 42 anys de Vilanova de Prades va morir el 17 de maig a causa d’un xoc frontal entre dos turismes a la carretera N-240 al terme de Vimbodí i Poblet.