L’Espluga ja està a punt per celebrar la tercera edició de la Fira de la Cervesa Artesana que omplirà el 12 d’octubre el carrer i la plaça del castell d’elaboradors de cervesa artesana, productors locals d’embotits i coques salades i de foodtrucks.

Enguany s’hi podran provar un total de 8 elaboradors de cervesa artesanal; Cervesa Boixets, Cerveses Ponent, Les Clandestines, La Segarreta, La Montblanquina, La Vella Caravana, Lo Vilot i Ona Cervesa. La Fira també comptarà amb la presència de 6 establiments d’elaboradors i restauradors locals que presentaran en format de tast els seus productes: Forn de Pa Cal Tullet, Cansaladeria Cal Pagès, Cansaladeria Glòria, Pastisseria Cabal, Casa Nostra Restaurant i Carnisseria Cal Mariquinyo. També hi participarà Tòfona de la Conca i algunes Food Trucks.

Les coques salades van acompanyar les cerveses artesanes al 2017 (Foto: Gerard Bosch)

Gastronomia i música s’uniran en la tercera edició

La Fira anirà acompanyada de diverses actuacions musicals, des de les 12 del migdia fins a les 15 h hi haurà un discjòquei local, Ezio, que punxarà música en vinil: soul, funk, rock, pop, reggae. A dos quarts de vuit del vespre, hi haurà l’actuació musical a càrrec de Stromboli Jazz Band, que és un grup itinerant de swing, dixieland, jazz popular i altres músiques integrat per músics professionals del Camp de Tarragona. I per últim Leitmotiv tancarà el recinte firal a 2/4 d’11 de la nit.

La mostra s’ubicarà a la Plaça i Carrer Castell i obrirà de 12 h a 15 h i de 17 h a 00 h. Per tal de poder gaudir de les degustacions caldrà adquirir pel preu de 2 € el got de vidre de la Fira a l’estand d’informació, i a partir d’aquí es podrà dirigir a qualsevol de les cerveseries per adquirir les consumicions, així com a totes les parades que ofereixin gastronomia, tot fent efectiu el pagament del producte adquirit directament al cerveser o elaborador.