El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris Ròdenas, ha realitzat aquest dimecres una visita institucional a l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i a Blancafort.

L’alcalde Josep M. Vidal, acompanyat per regidors i regidores de l’equip de govern i de l’oposició, han rebut el delegat del Govern a la Sala Polivalent de l’Antic Hospital de l’Espluga on ha signat el llibre d’honors. L’alcalde ha agraït la visita del delegat del govern i li ha traslladat diverses inquietuds d’interès municipal com ara el projecte de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil, també sobre l’estat del teatre del Casal i de les instal·lacions de l’Antic Institut de l’Espluga.

La segona visita institucional d’Òscar Peris ha estat al municipi de Blancafort on s’ha reunit amb l’alcalde del municipi, Enric París.