La planta baixa de la Casa de la Vila de Rocafort de Queralt s’ha convertit en un consultori mèdic. Antigament eren les antigues escoles del municipi i aprofitant l’espai i amb un pressupost, aproximadament, de 60.000 € s’ha pogut adequar.

L’alcalde del municipi, Marc Roca, en una entrevista a l’EFMR va explicar que la prioritat de l’Ajuntament era centralitzar les instal·lacions d’aquest. Així mateix actualment adjacents a la casa de la vila s’hi troba el consultori mèdic però també el local cultural. Tot plegat per poder fer “una bona gestió energètica del lloc”

Amb una actuació ràpida administrativament aquest any el consultori ha estat una realitat pels rocafortins. El nou consultori local està situat en una planta baixa amb entrada, àrea assistencial amb consultes mèdiques, d’infermeria i polivalent, sala d’espera i espais de magatzem i instal·lacions.