L’Oficina Jove de la Conca portarà l’exposició “Connecta’t al voluntariat” al Pati del Palau Alenyà de Montblanc del 2 al 22 d’octubre de 2019. El Consell Comarcal de la Conca de Barberà té l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania què és el voluntariat i els diferents àmbits on es pot desenvolupar.

Connecta’t al voluntariat és una plataforma tecnològica que permet trobar l’activitat de voluntariat ideal i alhora, simplifica i automatitza la cerca de nous voluntaris a les entitats sense ànim de lucre. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha realitzat una exposició itinerant que recull el testimoni de persones voluntàries d’arreu del país. 

El dia 2 d’octubre a les 18.00 h tindrà lloc la inauguració i seguidament hi haurà una xerrada-conversa amb Marc Reig, capità d’una embarcació d’Open Arms. El capità explicarà des de la pròpia vivència, la tasca humanitària que desenvolupa Open Arms, una ONG catalana destinada a salvar vides humanes al mar.

A banda i també vinculat a l’exposició “Connecta’t al voluntariat”, el 22 d’octubre a les 18.30 h a la Sala Noble del Consell Comarcal hi haurà una taula rodona sobre el voluntariat a la Conca de Barberà on hi participaran voluntaris i voluntàries de la nostra comarca.