L’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga va celebrar aquest diumenge la 27a festa del soci amb un dinar al pavelló del Casal que va congregar més d’un centenar de persones.

La festa del soci i les sòcies de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga va consistir amb un dinar al pavelló del Casal on es van reunir 110 persones. Durant la festa van ballar els gegants de la Santíssima Trinitat, també es van fer sortejos entre els socis de l’associació, tots els inscrits van rebre un obsequi i la festa va acabar amb ball.

En l’acte l’Associació de Jubilats i Pensionistes de l’Espluga va convidar a l’Ajuntament de l’Espluga en què hi van assistir l’alcalde del municipi, Josep M. Vidal i la regidora de ciutadania, Aida Morgades. L’alcalde conjuntament amb la presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes van fer un parlament.