Sarral ha estat objecte de 5 robatoris a habitatges els últims tres mesos i tots amb el mateix patró. Un fet singular ha estat que 4 robatoris han passat al carrer Orient del municipi.

Segons explica el Diari de Tarragona, el primer va passar en plena Festa Major el 26 de juliol i l’últim els primers dies de setembre. Els cinc robatoris han estat amb la casa buida i el lladre o els lladres van aconseguir endur-se’n joies, diners i aparells electrònics.

Fonts dels Mossos d’Esquadra al Diari de Tarragona remarquen que la investigació segueix el seu curs i que s’està intensificant la tasca per poder identificar l’autor o autors. De moment, però, oficialment no hi ha pistes.

Els robatoris van succeir al matí i a la tarda i quan els propietaris no es trobaven al seu domicili. Aquest tipus de robatoris s’han intensificat durant els últims anys a la Conca de Barberà.