Un jove ha resultat ferit aquest dissabte al matí en patir una caiguda amb bicicleta a Vimbodí i Poblet, a la zona de l’Era de Noguers. Segons fonts dels Bombers, ha patit una possible fractura de l’espatlla. L’avís l’han donat els companys del ciclista a les 11.12 hores del matí.

La caiguda s’ha produït a la pista forestal que va del Titllar a Castellfollit, en una àrea de difícil accés pels vehicles d’emergència per transportar el ferit, segons les mateixes fonts. S’han activat dues dotacions terrestres i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques. Una unitat dels Bombers ha traslladat la persona ferida fins a una zona segura per l’helicòpter. Seguidament el jove de 28 anys ha estat traslladat fins a Joan XXIII.

El jove es trobava en ruta amb 7 companys més per les Muntanyes de Prades quan passades les 11.00 hores ha tingut l’accident. El pacient estava conscient tot i que segons fonts dels Bombers es trobava força marejat.