El tennis taula espluguí dona el tret de sortida a la seva tercera temporada i ho fa donant un pas més. El primer equip d’Els Carquinyolis s’estrenarà a la Primera Divisió Provincial, després del seu segon ascens consecutiu, i en paral·lel el club suma un nou equip. D’aquesta manera, el CTT l’Espluga inscriu un total de quatre equips a la competició federada: un a Primera, un a Segona i dos a Tercera Provincial.

La jornada inaugural de la lliga regular es disputa aquest divendres 27 de setembre amb els enfrontaments com a locals d’Els Carquinyolis B davant de l’Amposta B a les 21.30 i Els Carquinyolis D amb la Selva D mitja hora abans. El primer equip debutarà a Primera amb el desplaçament a la pista del Reus Deportiu B, mentre que Els Carquinyolis C s’enfrontaran amb l’equip C del club reusenc.

Conservar-se després de dos ascensos

L’Espluga afronta aquest nou salt de categoria amb el repte de conservar la plaça. D’inici, el primer equip planteja la primera divisió amb un equip més curt format per Sorin Anca, David Pàmies i Joel Andreu per tal d’aconseguir un major ritme de competició. En canvi el segon equip ha inscrit 5 jugadors que disputaran el seu segon curs a la segona divisió on esperen mantenir-s’hi i, aquesta vegada, intentar mirar posicions més altes de la classificació.

El club inscriu més jugadors joves

Finalment, els dos darrers equips del club militaran a la divisió inferior, però aquesta temporada més jugadors joves i es converteixen en una peça clau per al futur del tennis taula espluguí. Alhora, les noves generacions comparteixen equip amb esportistes més veterans.