L’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc va celebrar, aquest dissabte 21 de setembre, el primer vermut-col·loqui amb els ciutadans. En aquest primer acte de la regidoria de participació hi van pendre part una trentena de persones, que van poder plantejar les seves preguntes, dubtes i suggeriments als regidors i regidores de l’equip de govern o al mateix alcalde.

L’objectiu del consistori és celebrar diversos actes d’aquest tipus al llarg de la legislatura per recollir les inquietuds dels montblanquins i montblanquines. És una de les mesures que s’ha plantejat l’equip de govern aquest mandat “per fomentar la participació i obrir l’Ajuntament als ciutadans”, ha explicat el regidor de comunicació, Cesc Viñas.

Aquesta primera trobada es va fer al voltant d’un vermut al claustre de Sant Francesc, i va comptar amb els set membres de l’equip de govern i amb una trentena de persones que van plantejar preguntes sobre l’economia de l’Ajuntament o la piscina coberta, entre molts d’altres.