Aquesta setmana diferents organitzacions i col·lectius de la societat civil han convocat una setmana de mobilitzacions arreu del món per tal de combatre l’Emergència Climàtica en la qual ens trobem. L’Escola Martí Poch de l’Espluga de Francolí s’hi ha sumat amb una setmana d’activitats relacionades amb el canvi climàtic.

Els cinc dies de la Setmana pel Clima han començat aquest dilluns amb un acte al patí de l’escola, on s’ha dut a terme la presentació de la campanya i també s’ha fet un minut de silenci pel planeta Terra.

Els actes no acabaran aquí. Dimarts els nens i nenes de l’escola han de portar una samarreta verda en senyal d’esperança per un món millor. Seguidament dimecres hi haurà una projecció d’una pel·lícula sobre el medi ambient.

Dijous es recollirà material sota al lema “implica’t amb l’entorn” i divendres els alumnes crearan obres per tal conscienciar la gent sobre el problema mediambiental del planeta i de com lluitar-hi des de l’alimentació, per exemple.

El moviment Friday for Future impulsa una setmana de mobilitzacions arreu del món al llarg d’aquella setmana, i una tercera vaga mundial pel clima el 27 de setembre. Estan convidades a sumar-se organitzacions i persones, que poden inscriure la seva acció a la pàgina Climate Strike.