Els cellers Rendé Masdéu, Carles Andreu, Gerida Viticultors, Mas Foraster, la Vinícola de Sarral, Domenys, Vins de Pedra i Castell d’Or es promocionen aquests dies a Barcelona en la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

La DO Conca de Barberà ha tornat a tenir representació en aquest esdeveniment que cita les denominacions d’origen catalanes, aquesta vegada al costat del mercat de Sant Antoni. La mostra va obrir portes aquest divendres i tancarà dimarts coincidint amb la festivitat de Santa Mercè que celebra la capital catalana.

Aquest aparador per als cellers arriba en plena campanya de la verema que a la Conca de Barberà just entrarà a les setmanes més intenses. Tot i això, els 8 cellers de la comarca aprofiten l’oportunitat per conèixer nous distribuidors i obrir nous mercats.

La Mostra l’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’INCAVI i PRODECA