L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí donarà continuïtat a la Fira de la Cervesa Artesana i en celebrarà la tercera edició el dissabte 12 d’octubre mantenint el seu format.

El nou govern ha decidit programar la mostra després de valorar la iniciativa amb els productors locals i en comprovar l’interès existent per continuar celebrant la cita després de dues edicions que van superar les expectatives. Segons el regidor de Festes de l’Espluga, Enric Mercadé, els elaboradors locals veuen en la fira una bona oportunitat per omplir aquesta data del calendari, a cavall entre l’estiu i la tardor, tot posant en valor els seus productes que, assegura Mercadé, és l’objectiu de l’esdeveniment.  

ÀUDIO: El regidor de festes comunica la continuïtat de la Fira de la Cervesa Artesana

La mostra maridarà novament les cerveses artesanes amb elaboracions gastronòmiques d’establiments locals i música en directe. Així, la Fira mantindrà el format de les dues primeres entregues, tindrà la plaça i el carrer del Castell com a escenari i se celebrarà durant una única jornada. En aquest espai del nucli històric s’hi concentraran diversos estands de productors de cervesa artesana del territori, els punts de venda dels elaboradors de l’Espluga de Francolí i també hi haurà Food Trucks.

ÀUDIO: Enric Mercadé explica els continguts de la fira

Pel que fa a l’aspecte musical, al matí la fira obrirà amb l’acompanyament de música punxada en vinil i al vespre serà el torn de les actuacions musicals.