El Casal de l’Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural han organitzat un segon Curs de fotografia a càrrec d’Albert Carreras que aquesta vegada se centra en la producció d’un projecte fotogràfic col·laboratiu entre els assistents.

Tot i tenir continuïtat amb el primer Curs de fotografia i amb el workshop Construïm mirades, realitzats ambdós, aquest mateix 2019, aquest no és necessari haver-hi participat però sí que aquest nou curs parteix d’un nivell mitjà.

Tots els alumnes d’aquest segon curs es dividiran en petits grups i realitzaran un projecte similar al del fotògraf estatunidenc, Richard Avedon, a partir del visionat de projectes basats en el retrat i de la posterior construcció i execució del projecte durant 6 sessions.

Les següents sessions els alumnes del curs posaran pantalles blanques a diversos llocs de l’Espluga com a la plaça del Casal i a la plaça de l’església per tal d’immortalitzar moments dels espluguins.

Tots aquells que vulguin ser partícips del projecte col·laboratiu del museu i del casal ho podran fer, presentant-se en les sessions de fotografia. Més endavant es donarà a conèixer el dia i hora de cada retrat.