Luka Hernández, porter del Reus Deportiu Miró, s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Espanya aquest diumenge després de guanyar el FC Barcelona per 3-2 a Igualada.

El montblanquí és el segon porter del roig-i-negres i amb 19 anys va debutar a l’OK Lliga, la màxima competició espanyola d’hoquei patins. Tot i això, Hernández no va disputar cap minut de la Supercopa, ja que actualment comparteix porteria amb Càndit Ballart i el de la Conca va esgranant minuts de partits no tan importants. A més a més, Luka és el primer porter del Reus “B” que juga a primera catalana.

Imatge cedida per Luka Hernández

Luka Hernández va començar a jugar hoquei a Montblanc, però amb 15 anys va ser fitxat pel Mollerussa. Un any després el Reus Deportiu se’l va quedar i allí va començar una llarga trajectòria amb el juvenil i també amb el primer equip. Hernández ha estat titular en fase de grups de la champions d’hoquei patins. Amb 17 anys el de Montblanc va quedar subcampió amb la Selecció Espanyola sub18.

Imatge cedida per Luka Hernández

Els roigs-i-negres van superar el FC Barcelona en la final de la Supercopa d’Espanya per 3 a 2 i van guanyar un títol que es resistia des del 2006. El trofeu, el tercer d’aquesta competició que entra en les vitrines del Baix Camp, arriba després de superar el Liceo i el Barça, les dues potències estatals d’aquest esport.