El nou govern de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí s’ha presentat aquest divendres davant les entitats esportives en la primera convocatòria del Consell Esportiu d’aquest mandat amb la voluntat de redefinir els objectius d’aquest òrgan de participació i de planificar el calendari esportiu de la nova temporada.

La regidoria d’esports, ara en mans d’Aida Morgades, donarà continuïtat al projecte impulsat per l’anterior govern, però de la primera trobada ja n’ha adquirit el compromís d’incrementar el nombre de convocatòries, més enllà de les dues sessions que estableixen les bases del Consell Esportiu.

Més trobades per treballar en xarxa i implicar més agents

D’aquesta manera, el consistori i les entitats esportives consideren que l’espai de trobada podrà propiciar un treball en xarxa continu entre les associacions i la regidoria per tal de debatre noves iniciatives i abordar projectes transversals, més enllà del calendari de la temporada i aspectes generals de l’ús dels equipaments esportius. Alhora, la regidoria confia que amb una major freqüència de trobades podrà créixer el nombre d’assistents. Probablement, la pròxima convocatòria serà durant el novembre.

ÀUDIO: Aida Morgades exposa la voluntat de convocar el consell més sovint

La tercera convocatòria del Consell Esportiu ha estat la primera per al govern de Som Espluga i, per aquest motiu, s’han presentat els nous representants polítics. Pel que fa als càrrecs, Josep Maria Vidal ocupa la presidència del consell i Aida Morgades la vicepresidència. Enric Mercadé serà el representant del grup municipal de Som Espluga, Moisès Ferrete el de Junts per l’Espluga de Francolí i Francesc Sánchez el de Nova Espluga. A més a més, en la trobada també hi va participar Anna Garcia en qualitat de suplent de Mercadé.

ÀUDIO: Els objectius del Consell Esportiu segons la regidora d’esports

D’altra banda, la reunió va comptar amb la participació de representants de la Secció d’Hoquei del Casal de l’Espluga, el Club Atlètic Espluguí, el Club Tennis Taula de l’Espluga, el Club Patí Casal, l’Escola Vedruna i l’Espluga Audiovisual.

En paral·lel, la regidora d’esports també ha exposat que aquestes setmanes està mantenint trobades amb representants de diversos clubs esportius per treballar aspectes més concrets i les necessitats de cada entitat.