Sarral ha celebrat aquest dissabte, 14 de setembre, la primera edició del Piscotrepa(t) que consisteix en una competició d’escalada que consisteix a realitzar l’escalada a una alçada d’uns 5 metres sense corda però sobre l’aigua.

Una quinzena de persones durant tot el dia han disputat les classificacions i aquesta tarda s’ha disputat la final en què Ramon Lara s’ha proclamat campió en categoria masculina i Anna Muñoz en categoria femenina.

A més a més de realitzar la part més competitiva també ha estat una festa amb fideuà per tots els participants i una samarreta de regal.

El psicobloc consisteix a realitzar l’escalada en un rocòdrom que està sobre l’aigua, en aquest cas la part més fonda de les piscines. Així, s’aprofita l’aigua per esmorteir la caiguda.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ