L’entitat ha format una junta gestora i aquest pròxim 22 de setembre s’organitza un acte públic a Montblanc. Ara mateix, Òmnium Cultural té 700 socis a la Conca de Barberà i segons ha pogut saber l’EFMR.cat s’ha format un grup motor que treballa per a la creació de la seu territorial.

Per presentar-se en societat, Òmnium Cultural organitza un acte a Montblanc el diumenge 22 de setembre a la plaça 1 d’Octubre. Tot seguit, hi haurà la presentació del llibre de Jordi Cuixart, Ho tornarem a fera càrrec de Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural i de l’escriptora Carme Martí. 

El segon acte serà el divendres 4 d’octubre a la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt i comptarà amb la presència de Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium Cultural, que participarà en una taula rodona de la campanya Jo Acuso.