El nou curs escolar ha començat amb normalitat, tot i els nervis habituals i els plors d’alguns dels més petits aquest dijous 12 de setembre. Un total de 627 alumnes han iniciat el curs a les escoles de l’Espluga.

L’Escola Martí Poch comença el curs amb 171 alumnes i 16 mestres, mentre que l’Escola Vedruna arriba els 209 alumnes sumant la llar d’infants amb 21 professors. D’altra banda, la Llar d’Infants Municipal ja té 20 inscrits i esperen que la xifra creixi aquests pròxims mesos. L’Institut Joan Amigó de l’Espluga arranca amb 207 alumnes d’ESO i 20 del cicle formatiu de sistemes microinformàtics i xarxes. En total a l’Institu hi treballarant 26 professors.

Enguany les escoles de l’Espluga no han fet obres en l’estructura, qui sí que n’ha fet ha estta l’Ajuntament de Montblanc a l’escola Les Muralles i a la Llar d’infants Els Merlets. A la llar d’infants Els Merlets, d’altra banda, s’està realitzant un canvi de paviments per a una millor adequació dels espais. Finalment, a l’escola Les Muralles s’està fent una important pavimentació a la zona d’accés a l’edifici.