La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha visitat aquest diumenge la Conca de Barberà.

Ho ha fet durant el matí a les festes Quinquennals en honor de la mare de Déu dels Torrents de Vimbodí que ha participat en la desfilada pels carrers i als 75 anys de la restauració de l’ermita i la imatge de la verge. Vilallonga al seu perfil de Twitter ha fet ressò de la inclusió d’aquesta festa tradicional en el Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya per part de la Generalitat i del Departament de Cultura.

A la tarda i en el marc de la Festa Major de la Vila Ducal de Montblanc, la consellera ha visitat el municipi i ha aprofitat per signar el llibre d’honor. A més a més de participar en la vuitena edició de “La Convidada dels Veguers”, en aquesta ocasió als gegants centenaris de Capellades.

Imatge: Ajuntament de Montblanc