L’espluguí Edu Vives jugarà aquesta temporada a primera catalana amb la Unió Esportiva Valls.

Vives durant la temporada 2018/19 i l’anterior va jugar amb el CF Borges Blanques, el club de les Garrigues ha baixat aquest any a Segona Catalana fet que jugadors de l’equip han aprofitat per marxar per jugar en categories superiors.

Edu Vives va arribar a la Unió Esportiva Valls el mes de juny per incorporar-se a la zona de mig del camp. El jugador de 34 anys ha jugat en equips com el Reus Deportiu, Rapitenca, Ascó i les darreres dues temporades al Borges Blanques. 

A l’equip hi trobarà un altre espluguí, Francesc Martínez, que també vesteix l’equipació vallenca com a jugador del primer equip.

La Unió Esportiva Valls debuta diumenge a la màxima del futbol de Catalunya i just després de pujar de categoria. L’última experiència vallenca a Primera Catalana deixa clar que la primera volta pot marcar tot el curs.