La sala de plens de l’Ajuntament de Montblanc s’ha quedat petita aquest dissabte per escoltar el pregó que ha fet Xavier Figueras en nom de Protecció Civil. L’entitat ha estat l’escollida per l’Ajuntament de Montblanc per realitzar el tret de sortida a la Festa Major 2019.

Figueras, en el seu pregó, ha desgranat la feina que, de manera voluntària, realitzen els membres de Protecció Civil de Montblanc durant tot l’any. També ha volgut agrair la tasca que realitza l’entitat l’alcalde, Josep Andreu, i la regidora de festes, Judit Pere, que han destacat la tasca imprescindible que realitza Protecció Civil de Montblanc durant tot l’any.

El pregó ha estat el tret de sortida oficial a la Festa Major, que arrenca el seu gruix d’actes aquest dissabte. Amb la primera cercavila i el Nunci pregonant els actes, arrencarà la Festa Major amb el concert-vermut a la plaça Major, la diada castellera a la tarda, la sortida del seguici i el Beu les Bèsties, plats forts d’aquest 7 de setembre, vigília del dia gran de la Festa Major montblanquina.