Montblanc va donar aquest dijous la benvinguda als nascuts l’any 2018. Va ser un dels primers actes de la Festa Major, que arrenca oficialment aquest dissabte amb el pregó de Protecció Civil.

L’Ajuntament pretén, amb aquest acte, que els infants arrelin a Montblanc i a les seves tradicions ja des de ben petits. Ahir hi van participar una seixantena de nens i nenes que van néixer l’any passat a Montblanc. La regidora de benestar social, Carme Pallàs, destaca que «hi ha actes per gent gran i jovent, però no per als més petits, i creiem que és una manera d’arrelar-los al municipi».

És la primera vegada que es posa en marxa aquesta iniciativa i s’espera repetir cada any. El consistori va obsequiar a les famílies amb diversos productes per a infants i es va repartir coca i xocolata, preparada pels pares i mares de la llar d’infants Els Merlets. L’acte va acabar amb un espectacle infantil a la plaça Major de Montblanc i amb una fotografia de totes les famílies participants.

Els més petits tindran una nova cita a la Festa Major, el dilluns dia 9 de setembre amb el seguici infantil i el concert de El Pot Petit.