L’ANC Conca ja ha recollit més de 470 inscripcions per als busos que sortiran des de la Conca de Barberà per assistir a la manifestació de l’11 de setembre que es celebrarà a la Plaça Espanya de Barcelona sota el lema “Objectiu Independència!”.

La manifestació d’enguany ha de servir per exigir als partits independentistes una estratègia unitària de totes les forces independentistes que permeti fer efectiva la República Catalana. Aquesta manifestació també ha de servir per donar el tret de sortida a la resposta ciutadana a la sentència previsiblement condemnatòria als presos polítics per part del Tribunal Suprem.

En una entrevista a l’EFMR el coordinador de l’ANC Conca, Jordi Saumell, espera que aquesta setmana de setembre tots aquells que encara no s’han inscrit ho facin per arribar a xifres similars a la de l’any passat que estava al voltant de les 800 persones. Aquells qui desitgin poden seguir apuntant-se als busos que sortiran des de diferents punts de la comarca.