El proper diumenge 8 de setembre de 2019 se celebrarà la desena edició de l’Endurada MAC Reus a Blancafort. Aquesta serà la 5a prova de la Copa Catalana d’Endurada.

El recorregut d’enguany consta de 2 proves especials cronometrades amb un recorregut total de 37,7 quilòmetres. Les motocicletes passaran pel terme municipal de l’Espluga de Francolí i Blancafort.

El centre neuràlgic de la prova serà la plaça dels arbres de Blancafort, que acollirà tant la sortida com l’arribada de la carrera, a més de les verificacions administratives, la secretaria de la cursa, l’entrega de premis i tots els serveis per als participants, entre els quals hi seran els millors especialistes catalans/es.

De moment, estan inscrits 110 pilots en 8 categories diferents. L’última prova de la Copa Catalana celebrada a Cerdanya, David Riera es va imposar a la classificació scratx. La prova començarà a les 9.00 del matí amb la sortida del primer participant des del nucli del poble de Blancafort. És el quart any que el Moto Automòbil Club Reus organitza aquesta cursa al municipi de la Conca de Barberà.