Aquest diumenge centenars de persones s’han posat la gorra a Montblanc contra el càncer infantil en una jornada plena d’actes festius per recaptar diners per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

Durant la tercera edició del Posa’t la Gorra a Montblanc s’han celebrat més d’una desena d’activitats solidàries durant tot aquest diumenge 1 de setembre. Amb tot plegat, tots els diners, que es van recaptar, es destinaran a la Casa dels Xuklis d’AFANOC, l’espai d’acollida per a familiar de nens amb càncer.

Espectacle infantil (Imatge: Pep Morató)

L’impulsor de la iniciativa, Sergi Estadella, s’ha mostrat molt satisfet, un any més, per la solidaritat de la gent de la Conca. Estadella també ha comentat que “Montblanc és una vila cultural i festiva però quan hi ha actes d’aquest tipus és solidària”.

ÀUDIO: L’organitzador del Posa’t la Gorra a Montblanc, Sergi Estadella, valora la tercera edició

En la mateixa línia, el delegat d’AFANOC a Tarragona, Miquel Javaloy, ha destacat que aquests dies de festa pels més petits ajuden molt a poder mantenir les accions que fan des de l’AFANOC, principalment la Casa dels Xuklis.

ÀUDIO: El delegat d’AFANOC a Tarragona, Miquel Javaloy, parla de Montblanc i la seva solidaritat

La jornada solidària ha comptat amb una caminada popular acompanyada d’un esmorzar popular, una festa holi, actuacions musicals i d’elements del seguici de Montblanc, un teatre infantil, tallers i pintacares, a més a més, del dinar popular que ha superat l’edició de l’any passat.

Com a acte oficial del Posa’t la Gorra s’ha llegit el manifest que en aquesta ocasió ho van fer Susanna Rebollo i el seu fill Luís, explicant el cas del Gael, el seu fill petit que ha patit un càncer. També va llegir el manifest l’Eric, el germà d’una nena que també ha patit el càncer. 

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ