Montblanc s’omplirà aquest cap de setmana de música a peu de la muralla. La primera nit, la de divendres 30, serà la nit de Jazz i vi, amb les actuacions de The Sey Sisters, Gorka Benítez Trío, Perico Sanbeat Flamenco Quartet i Carles Benavent Trio + Tomasito. I la nit de dissabte dia 31 serà el torn del rock i la cervesa, amb els concerts de Namina, Gerard Quintana, Quimi Portet i Xarim Aresté.

La proposta musical es complementarà amb foodtrucks, tots originaris de la regió que oferiran producte local, cervesa artesana i una mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà, com -entre d’altres- Vins de pedra, Celler Carles Andreu, Clos Montblanc o Gerida Vins.

La venda anticipada, millorant les xifres de l’any passat

A poques hores de l’inici del festival, la organització ja té algunes xifres pel que fa la venda anticipada: les entrades s’estan venent a millor ritme que l’any passat, amb un percentatge del 15% superior respecte el 2018. Així que les expectatives, pel que fa la venda general i l’aforament, són positives segons la organització. L’aposta per oferir una programació de qualitat a uns preus molt assequibles (l’entrada d’una sola nit serà de 15€, i l’abonament per totes dues nits per 24€), està, doncs, funcionant i el públic respon.

Un dels trets bàsics i definitoris de l’Essències sempre ha estat proposar el maridatge de la música i el paladar. Perquè el talent sempre brilla més quan ve ben acompanyat. Pel que fa la beguda, al recinte el públic hi trobarà cervesa artesana i una mostra de vins i caves de la D.O. Conca de Barberà amb la presència de -entre altres- Vins de pedra, Celler Carles Andreu, Clos Montblanc o Gerida Vins(cada celler aportarà entre 4 i 6 representacions dels seus productes). Completaran la oferta gastronòmica cinc FoodTrucks, tots originaris de la comarca que basaran la seva oferta en el producte local i oferiran un ampli i variat ventall d’especialitats i sabors per a tots els gustos.