La Diputació de Tarragona destinarà 8.756,19 euros en la recuperació de les antigues escales de pedra que pugen fins a l’ermita de la Mare de Déu del Montgoi.

En la segona selecció del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2019 que la Diputació de Tarragona ha concedit a 101 de la demarcació, l’Ajuntament de Vilaverd se’n beneficiarà. El pressupost concedit ha estat del 89,94% del que el consistori havia demanat.

Part de les escales que s’han de recuperar (Imatge: Pep Morató)

El santuari de la Mare de Déu del Montgoi situat en un petit tossal al costat de l’estació de ferrocarril es troba molt ben conservat, però ara és moment segons l’Ajuntament d’arreglar les escales de pedra que estan molt malmeses. Fa uns anys ja s’havia realitzat l’última part de les escales, ara al setembre la brigada municipal acabarà la part que uneix el poble amb l’ermita.