L’Espluga viurà aquest diumenge, 1 de setembre, la tercera edició de “Criatures Infernals”, la trobada de bestiari i colles infantils de diables que organitzen els Diables de l’Espluga per tancar la temporada d’estiu.

La cita començarà a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça Montserrat Canals amb la plantada dels elements de cultura popular de l’Espluga. A les 7 de la tarda hi haurà la gran ballada dels elements de cultura popular. Un cop acabada la batucada dels Diables de l’Espluga acompanyarà les colles infantils convidades fins a la plaça de l’església.

En aquesta ocasió, s’hi podran veure les colles petites del bitxaires de Terrassa, la colla de diables de Lleida i el ball de diables de la Canonja, al costat dels Diables Kids de l’Espluga.

La trobada recorrerà diversos carrers de l’Espluga amb el correfoc que començarà a dos quarts de 9 del vespre. El correfoc començarà a la plaça de l’Església i passarà pels carrers Lluís Carulla, Sant Blai, Sant Miquel, Sortetes, Lluís Carulla i acabarà a la plaça Montserrat Canals.

La trobada d’aquest 1 de setembre també servirà per celebrar els 5 anys de la creació de la colla infantil de l’Espluga.

ENTREVISTA A ADRIÀ ROCA, CAP DE COLLA DELS DIABLES DE L’ESPLUGA