A la Conca de Barberà durant el primer mig any d’aquest 2019 hi ha hagut un total de 246 accidents laborals amb baixa a les empreses. Són 57 més que durant el mateix període de l’any anterior i representa una variació del 23,17%. Des de començaments d’any fins a finals de juny no hi hagut cap accident amb baixa greu i tampoc cap de mortal.

En el que portem d’any la Conca es la quinzena comarca amb menys accidents laborals amb baixa. L’any passat hi va haver 406 accidents en total dels quals un era greu.

D’accidents mortals a la Conca no n’hi hagut cap des del 2016.

Segons l’informe que ha fet l’Observatori del Treball i Model Productiu a partir de les dades del Registre d’accidents de treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies els mesos amb més incidents registrats han estat el gener (amb 46 accidents) i el març (46). L’abril i el mes de febrer han estat els mesos que s’han registrat menys accidentalitat amb 36 i 37 accidents cada mes, respectivament.