L’Espluga de Francolí celebra aquest divendres una jornada al voltant de la campanya ‘Mulla’t’. Durant tot el dia, el cost de l’entrada anirà destinat a la Fundació Esclerosi Múltiple que des de l’any 1994 organitza el Mulla’t.

La regidora de Ciutadania, Aida Morgades, ha explicat que no es va celebrar al juliol perquè “acabàvem d’entrar a l’ajuntament i era complicat fer-ho llavors ja que conicidia amb la Setmana de la Joventut”.

ÀUDIO: Aida Morgades explica perquè s’ha celebrat aquest divendres

d’altra banda, a la tarda tindrà lloc el piscineja, una de les activitats que es va suspendre per la Setmana de la Joventut a causa del mal temps. Les activitats seran dinamitzades per la tècnica de joventut del PIJ Francolí, Estel Bové, i els i les joves de l’entitat Aüvenguen, ja que aquesta  iniciativa ha estat organitzada conjuntament.