Durant l’últim ple ordinari el regidor de noves tecnologies, Enric Mercadé, afirmava que l’ajuntament no disposava de documents informatius sobre el desplegament de la fibra òptica de l’Espluga.  Ara, Junts per l’Espluga ha contradit la versió del regidor.

Junts per l’Espluga de Francolí afirma que l’Ajuntament sí que té el seguiment dels desplegaments de la fibra òptica a la població. El cap de l’oposició ha explicat que existeixen els documents de les dues empreses que estan duent a terme el desplegament de la fibra òptica: MÁSMÓVIL i TELECO.

ÀUDIO: Jordi Torre, cap de l’oposició, parla sobre els documents del desplegament

Desplegament de la fibra òptica (Imatge: Arnau Martínez)

Aquest comunicat de Junts per l’Espluga arriba després que el regidor de noves tecnologies, Enric Mercadé, expliqués que no hi ha cap mena de seguiment més enllà de documents que et diuen per on passa i per on no passa, ho va fer durant el ple ordinari del mes de juliol. Sobre els documents ha agraït a Junts la publicació d’aquests però lamenta que no els esmentessin durant el traspàs de les regidories.

ÀUDIO: Enric Mercadé, regidor de noves tecnologies, explica l’estat en que es va fer el traspàs de les regidories i concretament el de la fibra òptica

El regidor de les TIC ha assegurat que a principis de setembre es reuniran amb les dues empreses del desplegament per conèixer els detalls i poder explicar a la població tot allò que no s’ha donat a conèixer fins ara.