Al llarg d’una setmana Sarral s’ha omplert d’activitats en motiu de la Setmana de la Joventut. Es tracta d’un esdeveniment celebrat any rere any però que en aquesta ocasió era especial, ja que s’ha tornat a comptar amb el suport de l’Associació de Joves Saüc, que reapareixia en la passada Festa Major de Sarral després d’un temps d’aturada.

Durant una setmana, al municipi s’han dut a terme activitats de tot tipus, enfocades especialment pels joves, tals com un Escape Room, tornejos de Futbol, festa de l’escuma o Vermuth electrònic, entre d’altres. Des de l’Associació de Joves, el seu President, Nil Cortés, argumenta que la Setmana Jove ha estat molt gratificant per l’agrupació, en especial per l’acollida i suport rebuda tant per la població com pel consistori. Cortés manifestava que ha estat una oportunitat per unir a sarralencs de totes les edats a les diferents activitats organitzades que n’han format part tant com a públic així com des del punt participatiu i organitzatiu.

A més, aquesta setmana ha servit per reforçar vincles entre les diferents persones que hi han participat. Igual que per la Festa Major, també s’ha celebrat el civisme manifestat per part dels participants a la festa, donant ganes, tal com deia Cortés, de seguir organitzant més activitats d’aquest tipus. La organització de la Setmana de la Joventut compta amb el suport del Departament de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de l’Ajuntament de Sarral.

La regidora de Festes i Joventut de l’Ajuntament de Sarral, Victòria Cañis celebrava que tota la setmana ha estat plena de grans propostes i activitats per tots els públics, amb actes pels més grans com la barbacoa jove o escape room o pels més petits, com el torneig de futbol i l’espai de bicicletes. Totes les activitats han tingut molta participació i han acollit a tot tipus de gent i edats. Des del consistori es tenen molt bones sensacions, ja que des del primer moment s’ha cregut en la nova revolada de l’associació i les ganes de seguir fent activitats que té aquesta nova junta.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana i Associacions, Clara Serra, manifesta que la nova Associació ha funcionat molt bé durant aquesta Setmana, intentant que els actes fossin adaptats a tots els públics i donava èmfasi a la importància i promoció de l’esport que s’ha dut a terme durant aquests dies.