Després que aquest estiu el Casal de l’Espluga i conjuntament amb la directora Ester Majós organitzessin el primer curs d’iniciació de teatre a l’Espluga i tingués una bona rebuda, durant aquest nou curs, organitzaran una nova secció de teatre destinada als joves, també es farà la prova amb els infants.

Es preveu que aquestes classes comencin el mes d’octubre i finalitzin el juny i s’impartiran els dimarts de les 18.30 h a les 19.30 h per a infants i els divendres de les 19 h a les 20 h per a joves. En aquest curs d’iniciació al teatre es pretén treballar tècniques teatrals com l’exposició corporal, expressió oral, la improvisació, entre altres tècniques.

Cursos monogràfics per a adults

Juntament amb els cursos infantils i juvenils, també s’han organitzat uns tallers per adults, aquests s’impartiran de 8 h a 9.30 h els dimecres. Aquests cursos seran monogràfics i tindran una durada de dos mesos, ja que en cada un d’ells es treballarà una sola tècnica.