Senan és un altre dels municipis de la Conca que aquests dies celebra la seva festa major. Arrencarà aquest dimecres 14 d’agost i s’allargarà fins divendres. El primer dia es donarà el tret de sortida a les 18.45 h amb l’encesa de la traca. Tot seguit, es passarà el documental ‘Fins i tot els arbres escoltaven’, una peça audiovisual de La Conca 5.1 que es fixa en els micropobles. A les 22 h, la companyia Entrellaçats presentarà l’obra de teatre Sense llençols

El dia festiu, el 15 d’agost, la jornada començarà amb la 34a Cursa Atlètica Popular de Senan a les nou del matí. A les 17.30 h hi ha prevista la cercavila popular i a les 20 h l’espectacle Rodolfo i Rita de la CIA Passabarret. Quan faltin 30 minuts per la mitjanit, Joan Garriga i el Mariatxi galàctic oferiran l’espectacle musical ‘Nocturns de vetlla i revetlla’. 

L’últim dia, divendres a les 12.30 h serà el torn per la missa en honor a Sant Roc. A les 16.30 h s’instal·larà el tobogan d’aigua i les festes s’acabaran amb el sopar de truites i el ball a càrrec del grup Jamaica a les 23.30 h.