Des d’aquest dijous fins dimecres vinent 14 d’agost, Sarral s’omple de nou d’activitat en motiu de la Setmana de la Joventut. Es tracta d’un esdeveniment celebrat any rere any però que en aquesta ocasió és especial, ja que es torna a comptar amb el suport de l’Associació de Joves Saüc, que reapareixia en la passada Festa Major de Sarral després d’un temps d’aturada.

Durant una setmana, al municipi es duran a terme activitats de tot tipus, enfocades especialment pels joves, tals com un Escape Room, tornejos de Futbol, festa de l’escuma o Vermut electrònic, entre d’altres. Des de l’Associació de Joves, el seu President, Nil Cortés, argumenta que la Setmana Jove té com a objectiu impulsar les relacions entre els joves del municipi i alhora, promoure la participació ciutadana del jovent a Sarral. La organització de la Setmana de la Joventut compta amb el suport del Departament de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de l’Ajuntament de Sarral.

Des del consistori es valora molt positivament l’impuls d’esdeveniments com aquest i en especial, la reaparició de l’Associació de Joves Saüc. La regidora de Festes i Joventut, Victòria Cañis posava en valor la constitució de la nova Associació de Joves i la importància que aquesta té de cara a organitzar activitats pel jovent. Des de la regidoria de Participació Ciutadana i Associacions, Clara Serra, manifesta que tenir de nou activa l’Associació de Joves del poble deixa veure la realitat més propera del jovent i facilita organitzar activitats i actes adaptats a ells.

A més, des dels programes electorals de Fem Poble i Units per Sarral, es compartia la importància de tornar a activar les associacions i en especial, donar la mà als joves i poder facilitar la seva implicació i participació al municipi.