L’Escola Salvador Ninot de Sarral ha dut a terme durant aquest estiu obres de millora a les instal·lacions de l’escola. El motiu és l’arranjament del sostre de les aules de P4 i 6è, ja que aquest era de canyís i durant les darreres pluges havia quedat malmès.

Aprofitant el període vacacional, durant els darrers dies els operaris han treballat a les aules de l’Escola Salvador Ninot de Sarral. Amb l’arranjament els sostres s’estan adequant i reforçant per tal que no ocasionin cap problema en el futur.

Aquest projecte ha estat finançat entre el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Sarral. Aquest dimarts, Jean-Marc Segarra, director dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona, visitava l’Escola acompanyat per representants del consistori per tal d’examinar el procés de les reformes realitzades així com estudiar properes inversions que caldrà fer al centre, entre elles, un nou espai pel menjador escolar.

Visita del director dels serveis territorials d’Ensenyament a Tarragona a l’Escola Salvador Ninot (Imatge: Cedida)