Un any més la població de Conesa ha viscut aquest dissabte l’onzena edició del Mercat Vell amb la participació de 65 paradistes i més d’una trentena d’entrades de cases amb diverses exposicions. Centenars de persones han passejat pels carrers antics del municipi observant les diverses exposicions i museïtzacions dels portals de les cases.

Ceràmica, ràdios antigues, fotografies, pintura, mobles, cistelleria, entre d’altres elements, són algunes de les petites joies que s’han pogut trobar els assistents en el mercat. Els carrers de la població s’han omplert d’antiguitats, trastos, peces d’artesania, recreacions històriques i també de degustacions gastronòmiques que enguany el Mercat Vell ha afegit un nou atractiu amb un espai dedicat al menjar amb diverses parades. 

ÀUDIO: Joan Ramon, organitzador del Mercat Vell, explica les novetats d’enguany.

Una onzena edició que s’ha complementat amb la desena trobada d’intercanvi de plaques de cava i la vuitena edició de tast de vins i formatges de la DO Conca de Barberà. Aquest any també ha comptat amb la trobada de clàssics de Salomó.

Les principals mostres han estat la de Mercè Coma amb escultures de ceràmica, la presentació del llibre “Sentiments en prosa” de Maria Solà i també degustacions d’Olis i Cervesa artesana.

Galeria d’imatges de Pep Morató de l’onzena edició del Mercat Vell