El pròxim mes de setembre el Museu de la Vida Rural estrenarà un nou Projecte pedagògic i Pla educatiu a través del FES (Festival d’Educació per la Sostenibilitat). El 6 i 7 de setembre es presentarà la proposta pedagògica “de manera festiva”, en paraules de la mateixa directora del MVR, Gemma Carbó.

Durant els dos dies hi haurà presentacions de llibres, conferències, espectacles, jocs infantils i concerts, entre d’altres, a les instal·lacions del mateix equipament. Ja han confirmat la seva assistència la pedagoga Mar Esteve o la dissenyadora de projectes educatius, Lali Bosch. Marc Parrot oferirà un concert.

El FES ha de ser “un espai per convertir l’Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural en un referent en la sostenibilitat”, ha dit Carbó. Es tracta d’una jornada oberta, sobretot adreçada a la comunitat educativa: AMPA, els professors, els estudiants, tècnics d’educació, lleure, famílies, etc.

ÀUDIO: Gemma Carbó parla del FES