L’antiga església de Sant Francesc de Montblanc s’ha convertit aquest diumenge i dilluns en un set de rodatge. Concretament s’hi està gravant un anunci de la cervesa Bud Light, de Budweiser. L’escena recrea la celebració d’un àpat medieval.

A inicis de juliol la productora Widescope, a través de l’Oficina de Turisme, va visitar Montblanc per localitzar possibles espais on reproduir l’espot. D’entre els indrets proposats, l’església de Sant Francesc va ser el lloc escollit per enregistrar l’escena festiva. Durant les setmanes prèvies s’ha treballat conjuntament per atendre el rodatge que ha captat l’atenció de molts veïns.

A les sales annexes del claustres s’hi han instal·lat les zones de descans, maquillatge, vestuari, càtering i el despatx de producció. A l’interior de l’església, el departament d’art ha convertit l’espai en la celebració d’un convit medieval.

A l’anunci de Bud Light hi apareixen els dos protagonistes habituals dels espais publicitaris de l’empresa cervesera americana Budweiser: Bud knight i King.

El rodatge que s’ha gravat aquest dilluns i que ha creat una gran expectació al municipi, està previst que es faci públic abans d’acabar l’estiu.