La plaça de l’església de l’Espluga ha estat l’escenari del concert conjunt de l’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument de l’Espluga de Francolí i la cantautora catalana Judit Neddermann amb l’acompanyament del Cor TLP.

Centenars de persones van gaudir del concert conjunt de les dues formacions en el marc de la Festa Major de l’Espluga. Primer va ser a Montblanc a l’església de Sant Francesc i aquest segon cop ha estat a la plaça de l’església de l’Espluga després del canvi d’ubicació.

Aquest cop qui no hi van poder estar presents van ser els joves migrants sense referents familiars acollits a la Conca de Barberà. Tot i això, el repertori de Judit Neddermann amb el seu darrer disc “Nua”, van fer enamorar un públic familiar i molt ben entregat.

Els espluguins van ser testimoni d’una nova forma de sentir la música de Judit Neddermann i, alhora, de l’examen de l’orquestra espluguina per superar els 10 anys de vida.

Galeria d’imatges de Pep Morató