L’alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, ha assegurat que cal “millorar” l’organització interna de l’Ajuntament. Ho ha dit en una entrevista a l’EFMR per fer balanç d’aquest primer mes i mig al govern. Vidal ha dit que “ens hem trobat l’Ajuntament potes enlaire” i que cal fer una “reestructuració”.

ÀUDIO: Josep M. Vidal parla de l’estat actual de l’ajuntament

Com a exemple, Vidal ha posat el fet que no s’hagi tancat encara la liquidació del pressupost del 2018. “És un tema greu”, ha valorat l’alcalde. A més a més, ha avançat que la liquidació es podria tancar la setmana vinent. Això està tenint diverses conseqüències com per exemple l’impagament a l’empresa que s’està fent càrrec de les obres del carrer Sor Maria Torres.

Aquestes obres s’havien de pagar amb el romanent del pressupost del 2018, però al no estar feta la liquidació, no s’han pogut utilitzar aquests diners. Finalment, se sufragarà la despesa amb una partida que no s’ha usat.

Entrevista a Josep M. Vidal (Foto.:Josep Morató)

Preguntat per la relació del nou equip de govern amb la secretària (cal recordar que l’anterior govern la va qualificar de “taca negra”), Vidal ha dit que tot l’ajuntament “anem a una” i que no hi ha cap problema.

Vidal qüestiona Jordi Torre com a cap de l’oposició

Josep Maria Vidal ha criticat la manera de fer oposició de Junts per l’Espluga qualificant-la de “destructiva”. “No han fet cap proposta en aquest temps”, ha dit. A més a més, ha comentat que “el primer que han d’assumir són els resultats electorals”. També ha qüestionat si Jordi Torre és el “candidat més indicat” per fer la tasca de cap de l’oposició després de “perdre l’hegemonia” de CiU i havent estat al govern.

ÀUDIO: Josep M. Vidal critica l’oposició de Junts per l’Espluga

De fet, aquesta setmana, els postconvergents han carregat durament contra l’equip de govern perquè consideren que s’han apujat els sous, després d’ajustar els salaris a la normativa actual. També han criticat que s’hagin passat d’una a quatre juntes de govern al mes i de cobrar per assistència 140 euros, enlloc dels 50 del govern anterior.

RECUPERA L’ENTREVISTA: