Aquest dimecres el barri del Capuig de l’Espluga ha celebrat un sopar de Festa Major que ha aplegat més d’un centenar de veïns i veïnes en la seva tercera edició. El carrer dels Penitents va ser l’escenari del sopar i també del pregoner de les festes que va ser la veïna Susana Borges.

Aquest cop la jornada va començar amb el programa en directe de ràdio “Xerrar va bé” liderat per la veïna del Capuig Rosa Salvadó i Dulci Álvaro. Durant el programa van entrevistar a diverses veïnes, també a la pregonera d’enguany i a l’alcalde i veí del Capuig Josep M. Vidal. Seguidament i també en directe per l’Espluga FM Ràdio es va fer el pregó de Susana Borges qui va agrair a Joan Òdena que li passes el relleu.

Pel que fa al sopar, cada assistent havia de portar un plat de menjar per compartir, sota la coneguda fórmula del “jo poso”. Un any més hi va haver música en directe i concurs de Karaoke a més de servei de bar. La festa va acabar amb un castell de focs.

Pregó de Susana Borges