La regidoria d’Educació ha reunit els agents educatius de l’Espluga de Francolí per tal d’elaborar un nou Pla Educatiu d’Entorn cara el curs 2020 – 2021. Aquesta primera trobada ha comptat amb actors com l’Escola de Música Municipal, les AMPA, l’Agrupament escolta l’Estornell i el Museu de la Vida Rural que fins ara no hi formaven part.

D’aquest grup de treball n’ha de sortir el futur Pla Educatiu d’Entorn: “veure les necessitats que tenim com agents educatius, com a poble i marcar-nos uns objectius”, ha explicat la regidora d’Educació, Anna Garcia a l’EFMR.

ÀUDIO: Anna Garcia explica el futur del Pla Educatiu d’Entorn

També hi formen part l’Escola Martí Poch, l’Escola Vedruna, l’Institut Joan Amigó, la Llar d’infants i tècnics del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de l’Espluga. De cara al pròxim curs que s’iniciarà al setembre, la regidora ha comentat que se seguirà la línia establerta fins ara ja que hi ha poc marge de maniobra temporal.

Durant l’última reunió es va valorar el curs 2018 – 2019 i l’Ajuntament va exposar la seva proposta pel Pla Educatiu d’Entorn. També es va acordar que es passarien de dues comissions anuals (a l’inici i a final de curs) a una cada tres mesos, com a mínim. A més a més, es va obrir la porta a treballar per equips.

ÀUDIO: Anna Garcia parla de la periodicitat de les comissions