El nou equip de govern de coalició entre Fem Poble (ERC) i la FIC vol aprovar un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, el POUM, per reordenar el polígon industrial. Ho ha dit l’alcalde de Sarral, Santi Fornés, en una entrevista a l’EFMR. Fornés ha assegurat que “s’ha d’organitzar des de zero” i millorar els accesos.

ÀUDIO: Santi Fornés diu que s’ha de reordenar el polígon

D’altra banda, l’alcalde ha fixat dos objectius per aquest mandat: una sala de vetlles municipal i un centre de dia a l’actual llar de jubilats. Fornés ha recordat que durant el període que ell va ser regidor ja es va preveure aquest equipament.

ÀUDIO: Santi Fornés parla del centre de dia

Finalment, ha obert la porta a negociar amb les entitats bancàries un projecte d’habitatge social en uns blocs de pisos que van quedar aturats durant la bombolla immobiliària.

Fornés ha valorat molt positivament el primer mes de govern, lloant el seu equip i destacant la seva “joventut”. També ha destacat que volen treballar per dinamitzar les associacions i la participació dels veïns i veïnes, posant com a exemple l’associació de joves que s’ha tornat a configurar. Està previst que Fornès sigui alcalde els dos primers anys i els dos últims Victòria Cañís de Fem Poble.