L’antic celler modernista de Montblanc, on avui s’hi ubica l’Oficina de Turisme i l’Agrobotiga de la vila, es troba en plena fase d’adaptació per a ús turístic.

En aquesta nova fase, es vol seguir potenciant aquest edifici mitjançant ajuts LEADER, en la realització d’inversions que generin activitat econòmica per l’aplicació de les estratègies de desenvolupament rural.

La inversió total és de 172.856 euros, dels quals un 68% de 142.000 euros estan subvencionats per LEADER. Aquesta inversió preveu l’adequació dels vivers, la senyalització exterior, l’enderroc de les tines, l’enllumenat i, com a inversió principal amb 33.000 euros la construcció d’una escala interior.

Ja l’any 2015 es va fer una adequació parcial de l’edifici per als nous usos de centre d’acollida de visitants i agrobotiga comarcal. Amb aquesta nova actuació, s’adequarà l’antiga almazara com a molí d’oli i de part de la nau annexa com a viver de caves; es senyalitzarà l’exterior dels accessos a la cooperativa i a l’aparcament; també es construirà una nova escala al costat de l’actual ascensor que connectarà l’oficina de turisme amb les tines i construcció de noves entrades a les tines de sota a l’oficina de turisme; l’enderroc de les tines rectangulars de formigó; i l’adequació de l’enllumenat.

Amb tota aquesta nova fase inversora, la zona de l’antic sindicat esdevindrà un dels pols d’atracció turística més importants de la vila amb un major ordenament i adequació de tot l’espai.