Des d’aquest dimarts i fins aquest dimecres 17 de juliol a les 12 hores pots participar en el sorteig d’un abonament doble per l’Acampada Jove 2019 que se celebrarà a Montblanc els dies 18, 19 i 20 de juliol.

Les Joventuts d’Esquerra i altres col·lectius de l’esquerra independentista porten 24 anys organitzant aquest campament musical multitudinari. A Montblanc, l’edició d’aquest 2019 continua amb grups que han crescut a l’Acampada i altres que serà el primer cop que hi actuaran.

El cartell d’enguany porta 24 artistes, encapçalats per Buhos, Tribade, Oques Grasses, Zoo, Grenn Valley, Auxili i Doctor Prats. La resta de noms que seran a Montblanc del 18 al 20 de juliol també són ben coneguts:Alidé Sans, El Diluvi, Jokb, Lildami, Obeses, Júlia Colom, Koers, Huntza, Boikot, Sense Sal, Adala & The Same Song Band, Andana, Ju, TrainTo Roots, Pupil·les, Strombers i La Otra & Las locas del co.

Com participar al sorteig

Participar és molt senzill. Només cal seguir l’EFMR.cat Conca de Barberà (@esplugafmradio) i l’Acampada Jove (@acampadajove) a Instagram, etiquetar en comentaris amb qui aniràs i compartir i etiquetar la història de l’EFMR.cat Conca de Barberà i optaràs a un abonament doble, amb dret a acampar!

El guanyador es farà públic aquet dimecres a les 12.30 h per les xarxes socials.